Rabu, 10 November 2021

Niculina Stoican Petrica Mitu Stoian

Postarea respectivă a stârnit o serie de reacții din cauză că în trecut Niculina Stoican. Shop for vinyl cds and more from petrică mâțu stoian at the discogs marketplace.


Mihai Teacă Vedeta Populara Tvr1 Youtube Youtube Music Teac

Eliza Natanticu moment artistic la Asia Express.

Niculina stoican petrica mitu stoian. Petrică Mîțu Stoian - Puișor cu mândru nume. Muzica populara din Oltenia. El avea probleme cu inima cu o valvă care trebuia operată și care se pare că i-a făcut această complicație.

Niculina Stoican rupe tăcerea despre relaţia cu Petrică Mâţu Stoian. Vestea că Petrică Mâțu Stoian a murit a picat ca un trăsnet pentru o întreagă țară însă mai ales pentru cei care l-au cunoscut și i-au fost alături o bună parte din viață. Colegii de la Ansamblul Folcloric Maria Tănase din Craiova familia și apropiații au fost alături de acesta.

1 day agoCum a aflat de moartea artistului. Petrică Mâțu Stoian a făcut parte din Ansamblul Folcloric Maria Tănase timp de 14 ani unde a fost coleg şi cu Niculina Stoican. Niculina Stoican Constantin Enceanu Petrica Mitu Stoian Cele Mai Frumoase Melodii Long Sleeve Blouse Women Sleeve Blouse.

Dupa cinci ani de relatie idilica Lucia Lazar mama Alinei Puscas si Gheorghe Turda si-au spus adio anul trecut in primavara dupa care au inceput sa. Niculina Stoican - Mandrulita-s pe placere. Cum a aflat de moartea artistului.

Sora lui Petrică Mâțu Stoian elimină toate speculațiile. Ce a făcut și cum s-a afișat Niculina Stoican la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian. 27102021 ce afacere are petrică mâțu stoian.

Tristețea n-o să-mi mai treacă niciodată au fost câteva dintre cuvintele din mesajul său emoționant. Niculina Stoican si Petrica Mitu Stoian - A naibii de ibovnica. Petrica Mitu Stoian Inima Inima Buna Video Couple Photos Photo Photographer.

A susținut că Petrică Mîțu Stoian nu s-ar fi pensionat din cauza ei ci că avea vârsta de pensionare. Lucia Lazar se afiseaza cu Petrica Matu WOWBiz. Niculina Stoican - Esti bogat cu doi parinti.

27102021 ce afacere are petrică mâțu stoian. Aceste vorbe au ajuns și la urechile Niculinei Stoican. În urmă cu puțin timp impresarul regretatului artist a făcut o serie de declarații.

Niculina Stoican Si Petrica Mitu Stoian Vezi Mai Nana Vad Si Eu Nana Sis. Ileana Lăceanu - Sac sac sac foaie de praz. Niculina Stoican - Ce vrea viata de la mine.

Melodie Petrica Mitu Stoian Niculina Stoican si Constantin Enceanu - Colaj de cantece. Niculina Stoican este profund îndurerată așa că a mărturisit ce s-a întâmplat în ultimele zile de viață ale artistului. Cântăreața le-a infirmat spunând că nimic nu ar fi adevărat.

Extrem de afectată de moartea artistului Maria Tarchila a făcut primele declarații. Recent impresarul artistului Doru Gusman mărturisea faptul că Petrică Mâțu Stoian ar fi renunțat la grup din cauza. Înainte de a fi înmormântat sicriul cu trupul artistului a fost.

Niculina Stoican în lacrimi după moartea cântărețului Petrică Mîțu Stoian Știu că a avut probleme cu inima și că a fost la un tratament cu ozonoterapie și de acolo s-au declanșat problemele. 9 hours agoDupă ce a aflat că Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață Niculina Stoican și-a exprimat sentimentele de regret pe pagina sa oficială de Facebook. Niculina Stoican - Iubeste-ma puisor.

11 hours agoPetrică Mâțu Stoian a fost condus pe ultimul drum. Written By clara Sunday 7 November 2021 Add Comment Edit. În plus ea a.

Niculina Stoican a făcut un gest emoționant la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian după ce impresarul lui i-a adus acuzații grave. Pin On Umor. Artistul nu era certat cu Niculina Stoican.

Lena Miclăuș - Băiatu-i a mea avere. Nici sufletul nu-mi mai calcă la Maria Tănase. Ce probleme avea.

Niculina Stoican si Petrica Mitu Stoian - Mandra vezi a naibii esti 20 de videoclipuri. Vestea că Petrică Mîțu Stoian a murit a venit ca un trăznet pentru vedetele din România care l-au apreciat dar și pentru fanii care l-au iubit și i-au fredonat piesele de-a lungul timpului. 9 hours agoAdevărul despre relația dintre Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican.

Niculina Stoican - Fire-ati ai dracu dusmani. 12 hours agoCe a făcut Niculina Stoican la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian. Petrică Mîțu Stoian - Bate ceasul.

Doru Guşman impresarul regretatului artist spune că trupul neînsufleţit al artistului nu trebuia dus la Ansamblul Maria Tănase din Craiova de unde el a plecat supărat. Niculina Stoican declarații despre Petrică Mîțu Stoian. Soțul ei nemulțumit de prestație.

Petrica Matu Stoian Niculina Stoican si Petrica Matu Stoian - O mustata rasucita. La scurt timp după moartea lui Petrică Mîțu Stoian impresarul lui Doru Gușman a făcut o serie de declarații controveresate. 2 days agoCâteva acuzații dure i-au fost aduse cântăreței Niculina Stoican după moartea colegului ei de breaslă Petrică Mîțu Stoian.

Petrica matu stoian biografie casatorit. Ea alături de alți colegi de breaslă l-au condus pe artist pe ultimul drum. Niculina Stoican from contact-preturi-artistiro Petrică mâțu stoian a pus întotdeauna muzica pe primul loc fiind unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de folclor de la noi din țară.

Niculina Stoican a fost responsabilă pentru pregătirea inmormantarii dar un scandal mai vechi nu i-au lăsat pe apropiați să își ia rămas bun de la artist. 1 day agoCum se apără Niculina Stoican. Femeia susține că dacă nu s-ar fi dus la clinica respectivă fratele ei ar mai fi trăit la momentul actual.

Detalii șocante ies la iveală în urma decesului lui Petrică Mâțu Stoian. Petrica Matu Stoian Biografie Casatorit - Image Mag. Pin By Getacarstea On Teatru In 2021 It Works.


Pin On Romanian Yugo Music


Petrica Matu Stoian Si Niculina Stoican Ce Mi O Fost Mai Drag Pe Lume Youtube Youtube Music


Mihai Teacă Au Plecat ţiganii Mei Vedetapopulară Youtube Cantăreți Youtube Muzică


Nicolae Gribincea și Ansamblul Etnofolcloric Plăieșii La Omul Care Mi I Drag Youtube Youtube Concert Music


Niculina Stoican Si Petrica Mitu Stoian Cine I Pe La Poarta Lina Youtube Incoming Call Screenshot Romania Incoming Call


Niculina Stoican Si Petrica Mitu Stoian Vezi Mai Nana Vad Si Eu Nana Sis


Petrica Matu Stoian Si Niculina Stoican Ce Mi O Fost Mai Drag Pe Lume Youtube Youtube Music


Pin On Muzica Preferata


Pin On Rokken


Pin Op Fashion Mix


Niculina Stoican Constantin Enceanu Petrica Mitu Stoian Cele Mai Frumoase Melodii Long Sleeve Blouse Women Long Sleeve

Tidak ada komentar:

Posting Komentar